maandag 21 maart 2011

Lazio wint in slecht duel

Lazio heeft in een ontzettend slechte wedstrijd de volle drie punten gepakt. De ploeg van Eddy Reja won met 1-0 van de nummer zeventien, Cesena. Lazio blijft na deze overwinning op de vijfde plaats staan, maar loopt wel uit op roma, dat gelijkspeelde bij Fiorentina.

Het was al heel snel raak in het treffen tussen Lazio en Cesena. Na ruim een minuut spelen lag het bal al in het netje, het was Zarate die de bal binnenschoot. Na deze goal werd de wedstrijd van een bedroevend niveau. Beide ploegen kwamen totaal niet aan voetbal toe en het leek wel alsof beide ploegen het wel best vonden. Cesena voetbalde om de nederlaag niet groter te laten worden, en om eventueel nog gelijk te maken. Lazio voetbalde om de 1-0 te behouden.

Ook in de tweede helft bleef het niveau ontzettend slecht. Echt grote kansen waren er dan ook niet. Beide keepers hadden een rustige zaterdag avond. Alleen Sculli was nog dichtbij een doelpunt, maar die kopte de bal op de paal. Voor de rest kwamen alle mogelijkheiden uit stilstaande situaties of uit afstandschoten. Het bleef dus 1-0, en Lazio kon weer drie punten bijschrijven.

Nadat er al enkele Lazio spelers waren geschorst na de Derby, is nu ook Matuzalem geschorst. Hij sloeg een speler van Cesena in z'n gezicht. Dat werd door de scheids over het hoofd gezien, maar hij werd na het analyseren van TV-beelden voor vier wedstrijden geschorst.