dinsdag 14 december 2010

Lazio verliest in de laatste minuut

Lazio heeft zondag in de laatste seconden van de wedstrijd verloren. Het stond in de 90e minuut nog 1-1, maar in de allerlaatste seconde van de wedstrijd was het Krasic die de bal via Muslera het doel inwerkte. Bij deze aanval kwam Krasic, net als heel vaak deze wedstijd, gemakkelijk over Cavanda heen.

Lazio begon slecht aan de wedstrijd, in de tweede minuut was het al Chiellini die een corner binnenkopte en Juve hiermee op voorsprong bracht. Lazio bleef de mindere, maar kwam na een kwartier wel op gelijke hoogte door een rommelig doelpunt van Zarate. Juve bleef de rest van de eerste helft ook de betere ploeg, en vooral Krasic viel op, hij kwam de hele tijd gemakkelijk over Cavanda heen.

In de tweede helft bleef Juve de betere, al werd Lazio wel wat sterker. Wat toch op bleef vallen was die link-back positie bij ons. Krasic bleef er namelijk overheen komen. In de allerlaatste minuut gebeurde dan ook wat je eigenlijk al een tijdje aan zag komen. Krasic kwam wéér over Cavanda heen, en werkte de bal via Muslera, die deze er bij deze goal niet echt lekker uitzag, binnen. Ontzettend jammer natuurlijk, zo in de laatste minuut een goal tegen krijgen. Het was echter wel terecht. Lazio zakt hierdoor naar de vierde plaats, alhoewel het nog wel gedeeld tweede staat.

Biava viel geblesseerd uit, en kan tegen Udinese waarschijnlijk niet in actie komen.