zaterdag 4 december 2010

Lazio wint van Inter

S.S. Lazio heeft gisteravond in een schitterende wedstrijd, Inter met 3-1 opzij gezet. Lazio begon goed aan de wedstrijd, en Inter speelde onder haar niveau. Lazio was al een aantal keer gevaarlijk geweest, toen Biava de bal in de 26e minuut met ontzettend veel geluk in het net kreeg. Een corner die in het strafschopgebied heel rommelig werd verwerkt, kwam tegen het lichaam van Biava aan, en belande zo in het net. Na deze goal werd Inter wel wat sterker, en Lazio kwam erg onder druk te staan. We mochten dan ook blij zijn dat we met 1-0 de rust haalde.

Na rust bleef Inter de sterkere. Maar toch was het Lazio die de volgende goal maakte. Na een mooie steekbal ging Zarate alleen op de keeper af, en wipte de bal mooi over de keeper heen. Een kwartier voor tijd kwam Inter weer terug, door toedoen van Pandev. Ook hij maakte de goal erg gelukkig, de bal kwam twee keer na de kluts in zijn voeten, en zo kwam Pandev alleen voor Muslera te staan, en kon de bal vrij gemakkelijk binnen werken. Hierna ging Lazio verdedigender spelen, maar dat was geen succes. Inter bleef druk zetten, en Lazio moest opletten om geen punten te morsen. In de laatste minuut van de wedstrijd schoot Hernanes uit een vrije trap dan toch de 3-1 binnen.

In het klassement doet Lazio goede zaken, want men loopt in ieder geval niet in of uit op Lazio. Het is wachten tot zondagavond totdat we daarover echt conclusies kunnen trekken.