woensdag 9 februari 2011

Lazio verliest punten tegen Chievo

Lazio heeft zichzelf in eigen huis tegen Chievo Verona geblammeerd door met 1-1 gelijk te spelen. Op voorhand was Lazio de grote favoriet, maar tijdens de wedstrijd kwam dat er niet uit.

De wedstrijd was van een dramatisch niveau, van beide kanten. Lazio was wel de iets betere partij, maar het was er niet aan af te zien dat het om een topploeg in de Serie A ging. De eerste helft was dus niet van bijster hoog niveau, en het was dan ook wachten tot de 45e minuut. Toen was het namelijk Hernanes die toch de ban brak, en de 1-0 binnen schoot via een vrije trap. Lazio scoorde dus op een psychologisch lekker moment, en ging met een lekker gevoel de kleedkamer in.

Ook in de tweede helft was het niveau niet bijster hoog. Door het slechte niveau van beide kanten waren de ploegen even goed, of slecht zoals u wilt. De 1-1 die gemaakt werd in de '64e minuut was dan ook volledig terecht, maar uitereaard heel erg balen voor Lazio. Het was Mantovani die de bal binnen kon tikken vanaf ongeveer een meter. In de rest van de wedstrijd bleef het niveau erg slecht, maar Lazio was toch de iets betere ploeg. Helaas kon er niet meer gescoord worden, en dus verliest Lazio twee punten.

Lazio is aan een slechte serie bezig, laten we hopen dat daar in de komende weken verandering in komt, en Lazio aan het eind van het seizoen op een plek staat die recht geeft op Europees voetbal.